Dell EMC proširio je portfelj midrange rješenja za pohranu podataka s dva nova SC All-Flash data storage uređaja koje prati nadogradnja softvera na Dell EMC Unity, dizajniran kako bi povećao efikasnost i uštede za miks blokove i opterećenja pri obradi podataka.

Uz nove uređaje, Dell EMC uvodi i program vjernosti Future-Proof Storage, odnosno trogodišnju garanciju u industriji te prednosti poput sveobuhvatnog softvera, zaštitu ulaganja u hardver, garanciju učinkovitosti sustava za pohranu, migracije podataka i besplatan Virtustream Storage Cloud.

Optimizirani za All-Flash, novi Dell EMC SC All-Flash uređaji za pohranu nude bolje performanse i enterprise ready značajke. SC All-Flash uređaji dizajnirani su kako bi korisnicima pomogli modernizirati podatkovne centre i na taj način povećati brzinu, učinkovitost i uštede na postojećim aplikacijama. Ujedno, korisnicima pomažu u otvaranju mogućnosti za podržavanje novih flash prilagođenih scenarija i radnih opterećenja.

Dell EMC SC5020F i Dell EMC SC7020F izrađeni su kao 3U uređaji s dvostrukim active/active kontrolerima s 8-jezgrenim Intel Xeon procesorima i do 256GB memorije te multi protokolarnom podrškom za 10GB iSCSI te 16/32GB FC mrežne konekcije.

Usto, novi proizvodi donose:

All-Flash performanse – do 399,000 IOPS po uređaju i 3,9 milijuna agregiranih IOPS po multi-array klasteru.

– Mobilnost podataka kroz federaciju, skaliranje i zaštita – Spremni za povezivanje sa multiArray federiranim klasterom zbog lakšeg i ne sputavanog rada, kao i optimalnog upravljanja radnim opterećenjem; također, uključuje i ugrađeni sustav protiv zatajenja opreme idealana za kontinutet poslovanja.

– Samooptimizirajuća učinkovitost – Inteligentna deduplikacija i kompresija podataka, RAID tiering i učinkovito rezerviranje resursa pomaže u automatizaciji ušteda

– Sveobuhvatni softver – Svaka napredna serija SC uključuje sve potrebne softverske licence

Dell EMC Unity postaje učinkovitiji kako bi smanjio troškove pohrane

Dizajniran da pruži jednostavnost upotrebe, All-Flash performanse i unificirana SAN-NAS okruženja, Dell EMC Unity pomaže organizacijama da ubrzaju isporuku softvera korisnicima, te optimizira tier pohranu u oblak. Novi Unity v4.3 OS pruža nekoliko važnih poboljšanja, uključujući deduplikaciju koja pomaže u smanjivanju troškova, zajedno s novim tehnologijama koje olakšavaju nedisruptivne nadogradnje sustava i omogućavaju sinkronizaciju datoteka.

Novi Dell EMC Unity v4.3 OS nudi:

– Poboljšanu All-Flash učinkovitost uz dodanu inline deduplikaciju

– Sinkronu replikaciju datoteka koja osigurava kontinuitet poslovanja bez gubitka podataka

Online data-in-place nadogradnju kontrolera pohrane

SC All-Flash bit će dostupan u prosincu. Novi Unity OS v4.3 bit će dostupan u siječnju 2018. korisnicima Dell EMC Unity s valjanim ugovorom za podršku. Program vjernosti Dell EMC Future-Proof Storage dostupan je uz kupnju bilo kojeg uređaja iz nove serije SC ili  Dell EMC Unity uređaja za pohranu direktno od Dell EMC-a ili  certificiranog partnera.

Podijeli:

 

Vezane objave