U Zagrebu je 19. i 20. rujna održan PANTHEON Developer and Support Regional Meeting tvrtke Datalab, jednog od najvećih proizvođača poslovnog softvera u JI Europi. Na ovom su događanju PANTHEON Product Manageri predstavili novosti pojedinih PANTHEON modula Datalab vodećim konzultantima i partnerima iz cijele regije te im pružili priliku za interakciju i razmjenu profesionalnih znanja i vrijednih iskustava s područja ERP-a.

Prisutnima je srdačnu dobrodošlicu zaželio Goran Težak, direktor Datalab HR, naglasivši kako je Datalabova misija konstantno unaprjeđenje znanja te poboljšanje i napredovanje. „Tako otvaramo put rastu vlastitih potencijala i svojim korisnicima na najbolji mogući način pomažemo pri ostvarivanju strategija, optimizaciji poslovnih procesa i povećanju dobiti.“, zaključio je Težak.

Datalab je najveći proizvođač poslovnih rješenja (ERP) u Jugoistočnoj Europi. Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a raste i izvan tih geografskih okvira. Datalab u svojoj ponudi pruža napredno softversko rješenje (ERP) PANTHEON, a radi se o suvremenom poslovno-informacijskom sustavu za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća.

Podijeli:

 

Vezane objave