Datacross je tijekom prošle 2016. godine ostvario rast prihoda od 18%. Također, prvo polugodište ove godine povećali su prihode za dodatnih 12% u odnosu na isto razdoblje 2016. godine.

Zbog tih pokazatelja trenda ubrzanog rasta poslovanja Datacrossa, očekuju da će do kraja godine rast iznositi više od 25% te će se time nastaviti uspješno poslovanje.

Datacross podatkovni centar smješten je u Jastrebarskom i namijenjen širokom spektru krajnjih korisnika. Klijenti u Datacross podatkovnom centru mogu zakupiti IT prostor ili serverske ormare te telekomunikacijsku i drugu infrastrukturu, a Datacross im jamči sigurnost podataka i neometano korištenje sustava besprekidnim napajanjem i redundantnim rashladnim sustavom, što je ključno u slučaju prirodnih katastrofa, poplava, potresa i požara. Podatkovni centar Datacross najsuvremeniji je ne samo u Hrvatskoj, nego i u širem okružju.

Većina klijenata Datacrossa su veliki i srednji korisnici poput IT i telekomunikacijskih tvrtki, tvrtki iz financijske industrije te državne institucije, no usluge sve više pružaju i malim korisnicima. Ove jeseni Datacross zbog povećane potražnje za uslugama pohrane podataka planira investirati u povećanje kapaciteta podatkovnog centra u Jastrebarskom.

Podijeli:

Vezane objave