Tvrtka CROZ je 1. prosinca 2016. na European Business Awards natjecanju proglašena nacionalnim prvakom u kategoriji kompanija koje ostvaruju do 25 milijuna eura prihoda. Nedavno je počelo javno glasovanje, odnosno druga faza natjecanja u kojoj se CROZ natječe za titulu prvaka na razini Europe. Pozivaju se svi da svoj glas daju na http://bit.ly/CROZ_EBN.

Za drugu fazu natjecanja CROZ-ovci su pripremili zanimljiv video u kojem su u tri minute ispričali svoju priču:

„Kada se osvrnemo na proteklih 10 godina, vjerujem da smo uspjeli u našem glavnom naumu – postali smo tvrtka koja našim korisnicima, velikim organizacijama, olakšava uvođenje naprednih tehnologija i kompleksnih IT arhitektura. Za nas je projekt završen tek kada je korisnik zadovoljan. Istovremeno, volimo to što radimo i upravo zato smo dobri u svom poslu. Taj stav dijeli svih 200+ CROZ-ovaca kojima će ova nagrada puno znači i stoga vas pozivam da glasate za nas. Hvala od srca svima koji će nas podržati.“ – izjavila je Vedrana Miholić, direktorica prodaje u CROZ-u.

Nagradu, koja se dodjeljuje desetu godinu zaredom, podupiru poslovni čelnici te akademski i politički predstavnici iz cijele Europe, a ovaj put se uključilo više od 33.000 poduzeća iz čak 34 države. Nakon prve faze natjecanja, odlukom neovisnog panela sudaca, nagrada je dodijeljena ukupno 10 tvrtki u kategoriji prihoda do 25 milijuna eura, a među njima i CROZ-u. CROZ je ocijenjen na osnovu temeljnih vrijednosti EBA – inovacija, etika i uspjeh.

Završno događanje, European Business Awards Gala Final, održat će se 4. svibnja ove godine u Dubrovniku.

Podijeli:

Vezane objave