vedrana-miholic-i-vjekoslav-jadresic-eba-2016

Tvrtka CROZ d.o.o. je na natjecanjuEuropean Business Awards proglašena nacionalnim prvakom u kategoriji kompanija do 25 milijuna eura prihoda. Proglašenje dobitnika najvećeg europskog natjecanja koje promiče poslovnu izvrsnost te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici održalo se u Palači Dverce u Zagrebu.

Nagradu, koja se dodjeljuje desetu godinu za redom, podupiru poslovni čelnici te akademski i politički predstavnici iz cijele Europe, a ove godine uključeno je više od 33.000 poduzeća iz čak 34 države.Nakon prve faze natjecanja odlukom neovisnog panela sudaca, nagrada je dodijeljena CROZ-u. CROZ je ocijenjen na osnovu temeljnih vrijednosti EBA – inovacija, etika i uspjeh.Kao nacionalni prvak CROZ ulazi u drugu fazu natjecanja kao jedna od 30 uspješnih tvrtki u kategoriji prihoda do 25 milijuna eura. Druga faza natjecanja uključuje snimanje kratkog videa kojim će se tvrtke predstaviti, a pobjednik će biti proglašen na temelju broja glasova prikupljenih javnim glasovanjem. Završno događanje, European Business Awards Gala Final, održat će se sljedeće godine, 4. svibnja u Dubrovniku.

Na ovom događanju, drugom u seriji takvih u Europi, sudionici su se imali priliku predstaviti vodećim tvrtkama u svojim sektorima te čuti izlaganja gostujućih govornika, uključujući britanskog veleposlanika u Hrvatskoj, Andrewa Dalgleisha te Branka Tomaškovića iz tvrtke RSM Croatia, koja je ujedno sponzor natjecanja.

Adrian Tripp, direktor European Business Awardsa, naglasio je: “Ova događanja ne slave samo uspjeh naših dinamičnih Nacionalnih prvaka u natjecanju, već i ključnu ulogu koje oni imaju u sklopu europske zajednice jakih tvrtki.”

Direktorica prodaje tvrtke CROZ d.o.o., Vedrana Miholić, ovom je prilikom izjavila: “CROZ se u posljednjih 5-6 godina fokusirao na izvoz na prestižna tržišta poputVelike Britanije, Njemačke i Bliskog istoka. Ova nagrada daje nam dodatni legimitet upravo na tim tržištima i potvrdu da smo na pravom putu. U našoj smo prijavi istaknuli koliko nam je važna održivost našeg poslovanja, prije svega mislim napore koje ulažemo kako bismo zadržali radna mjesta u Hrvatskoj, ali i na našu angažiranost u području razvoja digitalnih vještina. Vjerujemo kako će suci znati prepoznati ove vrijednosti, ali pozivamo i javnost da nas podrži svojim glasovima i pomogne nam u drugom krugu natjecanja koji počinje u siječnju 2017. godine.“

Podijeli:

 

Vezane objave