Comping je kao jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki, treću godinu zaredom potvrdio status Hewlett Packard Enterprise (HPE) Platinum Partner, što predstavlja najviši stupanj partnerskog odnosa s ovim globalnim računalnim divom. Ovaj se status dodjeljuje isključivo tvrtkama koje posjeduju široko znanje, niz certifikata iz cjelokupnog HPE portfelja te ostvaruju unaprijed zadane prodajne rezultate, čime svojim korisnicima nude najveću dodanu vrijednost.

Platinum Partner status ujedno potvrđuje poziciju Compinga kao jedne od najvećih i najeduciranijih partnerskih tvrtki u Hrvatskoj i regiji, što je rezultat dugogodišnjeg partnerskog odnosa te prije svega neprekinutog ulaganja u edukaciju i specijalizacije svojih zaposlenika. Ostvarenje željenog rasta i tržišni uspjeh tvrtke u današnje doba uvelike ovise o inovativnom pristupu, kreativnosti, iskoracima prema novim prilikama, kao i sposobnosti realizacije. Voditelji IT odjela danas imaju jednu od ključnih uloga u tvrtkama, a novo vrijeme donosi i nove izazove.

Alojzije Jukić

“Nastavljamo se fokusirati i jačati strateške segmente u kojima smo već dokazali konkurentnost na tržištu. Naša usmjerenost prema strateškom partnerstvu s HPE-om i dalje je ključna okosnica dugoročnih planova rasta i razvoja tvrtke Comping. Ovaj partnerski status, osim za Comping, donosi brojne pogodnosti i za sve naše korisnike, gdje željeni rast tvrtke te tržišni uspjeh danas uvelike ovise i o dodanim vrijednostima koje isporučitelji poslovnih rješenja, upravljanih servisa i infrastrukturnih rješenja omogućuju”, izjavio je ovom prigodom Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

HPE-ov partnerski program ima četiri razine: Business, Silver, Gold i Platinum i svaka od njih ima specifičan set preduvjeta koje partner treba ispuniti, a krajnjim kupcima omogućuje lakše razlikovanje i intuitivniji odabir partnera u skladu sa vlastitim poslovnim potrebama.

“S Compingom odlično surađujemo već dugi niz godina i to u kompletnom portfelju HPE proizvoda, usluga i rješenja. Našim partnerima, kao što je Comping, HPE stoji na raspolaganju u isporuci rješenja, podrške, motivacije i nagrada, što nam omogućuje da ujedinjenim znanjem i tehnologijama odgovaramo na sve poslovne izazove zajedničkih korisnika. S druge strane, HPE Partner Ready Program našim partnerima omogućava razvoj u smjeru u kojem oni to i žele te u skladu s njihovim strategijama”, izjavio je Igor Babić, generalni direktor HPE-a za područje Adriatic regije.

Podijeli:

 

Vezane objave