Comping, jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj, ostvario je početkom mjeseca još jedan značajan iskorak u svom poslovanju – postigao je status VMware Premier Partnera, najvišu moguću kategorizaciju kvalificiranog partnera u VMware-ovoj partnerskoj mreži pružatelja usluga (kategorija Service Providera).

VMware je vodeći svjetski proizvođač rješenja za virtualizaciju, upravljanje i optimizaciju IT infrastrukture.

„Comping je započeo suradnju s VMwareom 2007. godine, čak i prije nego što je postojao VMwareov partnerski program. U ranim danima virtualizacije Comping je identificirao virtualizaciju kao važan smjer industrije koji je imao potencijal next big technology. Naše investicije su se isplatile i Comping je sada najveći VMwareov partner s  certificiranim timom stručnjaka koja je virtualizirala većinu poslužitelja. Zahvaljujući integraciji i partnerstvu koje godinama razvijamo s VMwareom, naši klijenti imaju direktan pristup stručnjacima na području virtualizacije što im osigurava iskorištavanje tehnologije u punom potencijalu a to ih približava ostvarenju njihovih poslovnih uspjeha“, rekao je predsjednik Uprave Compinga povodom ostvarenja partnerskog statusa Alojzije Jukić, .

Postizanjem WMware Premier Partner statusa Comping je postao partner koji je u mogućnosti isporučiti najopsežnija rješenja svojim klijentima a ujedno i kompanija koja ima najviše zaposlenika na tržištu koji rade na VMware Enterprise Level sporazumima što mu omogućava isporuku najboljih rješenja u optimiziranim ugovorima i nestandardnim uvjetima i odredbama. Nadalje, pristup partnerskom programu pruža brojne prednosti u vidu certifikata, financijskih poticaja te omogućavanja popusta tvrtkama (reselleri, integratori sustava, davatelji usluga, hosting provideri i dr.) koje koriste VMware tehnologiju.

„Osobito nam je zadovoljstvo što je Comping, kompanija s dugom tradicijom i bogatim iskustvom iz podrucja integracija informacijskih tehnologija, odabrala VMware kao strateškog partnera u svom poslovnom razvoju. Zajedno stvaramo izvanredna iskustva za naše klijente, sinergijom VMware produkata i arhitekture IT sustava koje se lako implementiraju i jednostavno konzumiraju. VMware rješenja omogućavaju korisnicima dodatno diferenciranje poslovanje u odnosu na konkurenciju, kroz pristup svim aplikacijama, s bilo kojeg mjesta, na bilo kojem uređaju, uz najviši standard IT sigurnosti. Compingovo stjecanje najvišeg statusa partnera VMware Premier Solution Provider definitivno je dodatna potvrda kompetencije i sposobnosti u području VMware rjesenja“,  rekao je regionalni menadžer VMware-a za Srednju Europu Ivo Sladoljev.

Podijeli: