Comping i Infosys Finacle, dio EdgeVerve Systemsa, tvrtke u potpunom vlasništvu Infosysa, objavili su potpisivanje ugovora o suradnji. Comping se na taj način pridružio globalnoj partnerskoj mreži Infosys Finaclea za distribuciju i primjenu Finacleovih softverskih rješenja za banke u Hrvatskoj i Sloveniji.

Paket Infosys Finacle softverskih rješenja za bankarstvo uključuje osnovno bankovno poslovanje, analitiku, plaćanja, riznicu, blockchain tehnologiju i umjetnu inteligenciju.

„Potpisivanje ugovora o suradnji za bankovna rješenja Finacle Suite vrlo je važan korak u rješavanju izazova tehnoloških promjena s kojima se banke u ovim zemljama suočavaju. Ovaj ugovor dodatno jača našu suradnju s Infosys Finacleom te omogućava rješavanja digitalnih potreba bankarskog tržišta. Kroz ovaj partnerski ugovor naši klijenti iz bankarskog sektora imat će priliku raditi s najboljim svjetskim stručnjacima i primjenjivati najbolje poslovne prakse“, rekao je predsjednik Uprave Compinga Alojzije Jukić.

Partnerska mreža Infosys Finaclea omogućava Compingu korištenje Finacleove metodologije i resursa, nudeći bankama tehnološku platformu i iskustvo.

Infosys je nedavno otvorio svoj prvi ured i razvojni centar u Karlovcu, a najavljuje i daljnje širenje poslovanja i globalnih IT usluga na istočnu Europu.

Podijeli:

 

Vezane objave