Nakon što su protekle dvije godine temeljem uspješno postavljenog plana, tj. certificiranja i odličnih poslovnih rezultatima posjedovali Dell Technologies Platinum status, u Compingu nisu skrivali cilj napredovanja do najvišeg mogućeg partnerskog ranga Titanium.

Titanium status nastavak je uspješne suradnje Compinga i tvrtke Dell Technologies što potvrđuje i činjenica da je prošle godine Dell Technologies nagradio Comping za dosege u poslovanju u dvjema kategorijama: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region. Comping je bio ‘’najmlađi’’ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji koji je osvojio to vrijedno priznanje za poslovna postignuća. Također, početkom 2021. godine Comping je ostvario pobjedu na natječaju AI Champion kojega su organizirali Dell Technologies i NVIDIA. Compingu ova prestižna nagrada dodijeljena je za implementirana hiperkonvergirana rješenja.

Comping je tako u kratkom vremenu uspio dostići visoku razinu tehničke, ali i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje.

Usluge zaštite i pohrane podataka, servera, konvergirane/hiperkonvergirane infrastrukture samo su neke od vrijednosti u bogatom portfelju proizvoda za koje je Comping ostvario kompetencije u ovom partnerskom razredu koje će moći pružiti svojim klijentima. Više nego ikad, upravo te kompetencije potrebne su kako bi se omogućilo bolje upravljanje i kvalitetnija analiza podataka.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave