Regionalni sistem integrator i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis u području tehnologija podatkovnih centara postao je Red Hat Premier Business Partner. Red Hat je vodeći svjetski proizvođač rješenja baziranih na otvorenom kodu (open source), namijenjenih tvrtkama svih veličina i industrija.

“Nakon što smo prošle godine realizirali Advanced Red Hat Business Partner status definirali smo strateške ciljeve s Red Hatom i u proteklom razdoblju ostvarili izuzetan rezultat, koji je u konačnici rezultirao Premier razinom partnerstva. U Red Hat portfelju usluga leži golemi potencijal, koji je već  prepoznat među korisnicima, a s obzirom na novi status očekujemo dodatnu ekspanziju”, rekao je direktor Sektora sistemske integracije u Combisu Hrvoje Dunkić.

Da bi realizirao novi status Combis je trebao zadovoljiti niz kriterija za dokazivanje stručnosti i sposobnosti, od sudjelovanja na brojnim stručnim edukacijama, osiguranja tehničkih i prodajnih certifikata te angažmana pri predstavljanju Red Hat tehnologija.

“Combis je ostvario Red Hat Premier partnerski status zbog kontinuiranog ulaganja u ekspertizu vezanu uz Red Hat portfelj”, rekao je voditelj prodaje za CEE regiju u Red Hatu Mirosław Pawłowski.

U sklopu zajedničke strategije Combisa i Red Hata planiran je zajednički nastup na tržištu, certifikacija i edukacija inženjera te mnoštvo infrastrukturnih projekata.

Podijeli: