mario_stand

Pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis predstavio je inačicu vlastitog, inovativnog Big Data rješenja Husky namijenjenog financijskoj industriji na Trustech konferenciji, koja se od 29.11. do 1.12.održava u Cannesu.

Glavni cilj rješenja Husky jest da omogući kompanijama u financijskoj industriji da poboljšaju poslovanje i prodajni proces, a sa svrhom unaprjeđenja i rasta prodaje.

“Početak priče leži u činjenici da je informacija – sve. Ako imate prave informacije u pravom trenutku možete napraviti razliku kada je u pitanju rast poslovanja. Ključ za povećanje prodaje odnosi se na poznavanje klijenata, njihovih navika i potreba. Trebate sustav koji će pružiti relevantne informacije o tome kako doći do klijenatas ciljanom, personaliziranom ponudom, po mogućnosti u realnom vremenu.Sve to moguće je uz- Husky”, rekao je Mario Marić, menadžer za razvoj poslovanja.

Husky je, osim u financijskom sektoru, primjenjiv u brojnim industrijama, od telekomunikacija, medicine, trgovine, turizma, proizvodnje, prometa, javnog transporta, državne uprave i brojnih drugih.

Marić ističe kako su reakcije na Husky rješenje na ovom globalnom događanjuu Francuskoj izuzetno pozitivne i zaključuje kako je tržišna potreba za kvalitetnim Big Data rješenjima čak i veća od njegovih očekivanja.

Trustech konferencija u dva dana održavanja okuplja više od 18.000 sudionika iz više od 130 zemalja svijeta te 400 izlagača i sponzora iz cijelog svijeta.

Podijeli:

 

Vezane objave