Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj i jedan od vodećih u regiji Combis ostvario je još jednu službenu potvrdu stručnosti u području virtualizacije mreža – VMware Network Virtualization Solution Competency.

Preduvjet ostvarenja ovog statusa su proces edukacije i stjecanje certifikata VMware Certified Professional 6 – Network Virtualization, koji garantira znanje za virtualizacijsku platformu VMware NSX.

VMware NSX je virtualizacijska platforma za softverski definirane podatkovne centre. Omogućuje implementaciju naprednih mrežnih i sigurnosnih funkcionalnosti u softveru, odnosno u sklopu virtualizacije poslužitelja.

“Ovim priznanjem upotpunili smo našu paletu kompetencija koje se vežu uz VMware tehnologije, odnosno uz vrhunska virtualizacijska rješenja koja kreiramo za naše korisnike. Priznanje dodatno dobiva na vrijednosti s obzirom na to da se sve više kompanija okreće prednostima transformacije iz tradicionalne u softverski definiranu IT okolinu”, komentirao je Domagoj Pehar, tehnički direktor sektora IP komunikacija i sigurnosti Combisa.

Podijeli:

 

Vezane objave