Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu

Američka tehnološka korporacija Microsoft dodijelila je Combisu prestižnu nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2017 za Hrvatsku. Svečana dodjela nagrada održala se u ponedjeljak u Washingtonu na svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta – Microsoft Inspire Conference.

Microsoft Inspire Conference koja traje od 9. do 13. srpnja središnja je konferencija za partnere američkog tehnološkog diva diljem svijeta te okuplja preko 16.000 sudionika.

Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u Combisu preuzeo je Microsoftovu nagradu, ponosan što je Microsoft prepoznao upravo Combis kao vodećeg partnera u Cloud transformaciji u Hrvatskoj.

“Naša premisa u proteklom razdoblju bila je da se o Cloudu mnogo priča, no još uvijek se ne zna dovoljno. Zato smo lansirali portal cloud.combis.hr kao središnju platformu svih naših edukativnih i promotivnih aktivnosti vezanih uz poslovanje u oblaku. Uz pomoć Combis2Cloud i Combis4Cloud portfelja, Combis Cloud Awareness programa, Cloud webinara, ali i blogova te ostalih marketinških aktivnosti odgovorili smo na mnoga pitanja i dileme kako postojećih tako i budućih poslovnih korisnika i na taj način stvorili konkurentsku prednost na domicilnom tržištu”, istaknuo je Dunkić.

 

 

Podijeli:

 

Vezane objave