Combis je dodijelio nove stipendije studentima zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) za 2019. godinu. Osim stipendija, obvezao se studentima osigurati i iskustvo na konkretnim razvojnim projektima iz područja mrežnih tehnologija i sigurnosti.

“Stipendisti su izuzetan doprinos timu zbog svojih inovativnih ideja i želje da eksperimentiraju s tehnologijom i stvaraju nešto novo. S druge strane, naš je zadatak pomoći im da razviju praktična znanja i nadograde svoju stručnost za neko područje, a sve kroz iskustvo rada na projektima. S obzirom na to da je Combisova ekspertiza u mrežnim tehnologijama na visokoj razini, a projekti koje radimo u tom području zanimljivi i inovativni, vjerujem kako će novi tim iskoristiti sve naše potencijale”, rekao je direktor Odjela IP komunikacija i sigurnosnih tehnologija u Combisu Domagoj Pehar te dodao kako Combis kontinuirano zapošljava. Stipendistima je pored mentorstva profesora s FER-a osigurano i mentorstvo stručnjaka Combisa.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

“Studenticama i studentima, mentorirano i stipendirano radno iskustvo za vrijeme studiranja zasigurno olakšava ulazak u svijet rada. Također, povezivanje kompanija s jedne strane te fakulteta i studenata s druge strane doprinosi razvoju domaće IT industrije, izmjeni znanja i zadržavanju mladih i perspektivnih visoko obrazovanih ljudi u Hrvatskoj”, rekao je izvanredni profesor Zavoda za telekomunikacije FER-a Željko Ilić.

Combis podržava mlade IT stručnjake i jedan od dugoročnih ciljeva kompanije jest mladima omogućiti što više konkretnih ICT znanja i prilika za dokazivanje. Iz istog razloga Combis je formirao interni startup pod nazivom NeoStartup, uključen je u mnoga studentska IT natjecanja te organizira try{code}catch hackathon.

Podijeli:

 

 

Vezane objave