Cloud Skills Week niz je događanja, predavanja i radionica, kojim organizatori žele približiti važnost obrazovanja i stjecanja znanja o cloud tehnologijama a održat će se, posve u online obliku, od 16. do 19. veljače 2021. Inicijativa je dio globalne turneje C3 Global Skills v-Tour koju provodi LLPA (Leading Learning Partners Association), međunarodno udruženje tech obrazovnih centara čiji je jedan od utemeljitelja i Algebra.

Sva predavanja i radionice u sklopu Cloud Skills Weeka su besplatna, ali se za njih potrebno prethodno registrirati.

Program Cloud Skills Weeka otvara se konferencijskim dijelom, 16. veljače u poslijepodnevnim satima, predavanjima stručnjaka iz Microsofta i Algebre. Konferencija je primarno namijenjena svim razinama poslovnog i tehnološkog menadžmenta te će pokriti teme poput edukacije zaposlenika za suočavanje s digitalnim izazovima u poslovanju, postizanja uspješnosti organizacije kroz učenje i razvoj zaposlenika kao i mogućnosti financiranja i sufinanciranja profesionalne edukacije u Hrvatskoj.

U sklopu Cloud Skills Weeka bit će održane tri radionice o osnovama cloud tehnologija, primarno namijenjene onima koji žele savladati osnove vezane uz ovo područje: Azure AI Fundamentals kroz koju će biti prezentirano kako primijeniti umjetnu inteligenciju korištenjem Microsoft Azure platforme, zatim Azure Data Fundamentals koja će polaznicima pojasniti osnovne koncepte upravljanja i analize baza podataka te na kraju Azure Fundamentals kroz koji će se moći dobiti uvid u sve poslovno-tehnološke mogućnosti primjene Microsoft Azure platforme.

Za profesionalce koji žele testirati i potvrditi svoje vještine s područja cloud tehnologija otvorene su prijave za Cloud Skills Cup – online natjecanje u poznavanju cloud tehnologija koje se, na inicijativu i u organizaciji LLPA, provodi kao svjetsko prvenstvo u tri kategorije. Natjecatelji se mogu odlučiti za Cloud, Data & AI ili Developer Professional, a najbolji natjecatelji iz Hrvatske predstavljat će nas na svjetskom prvenstvu C3 Cloud Skills Cup u lipnju 2021. godine te će imati priliku osvojiti i nagradni paket u vrijednosti 2.400 američkih dolara.

Podijeli:

 

Vezane objave