Konferencija 3T – Tourism Travel and Tech u organizaciji Buga i Mreže ide u četvrtom izdanju i po hibridnom principu. Praćenje će biti moguće preko streaminga. 3T je konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, a ovogodišnje izdanje održat će se 23. ožujka 2021.

Program, za 3T – Tourism, Travel and Tech se pomalo finalizira, ostalo je još svega par nepoznanica, najviše jedno ili dva predavanja. Ako ste s odlukom čekali do sada, vrijeme je da prelomite.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Oleg Maštruko, direktor 3T konferencije

“2021 će biti urnebes, mislim da će uskoro interes za nekim oblicima Tourism & Tech related savjeta i sadržaja biti ogroman. Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, morat će upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor.” – istaknuo je Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

“Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili pak odmaže, te kako zadržati kvalitetu života na željenoj razini uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time riješiti dio problema? Tko uopće želi putovati na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo nastojati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije.“ – naglašava Maštruko.

Turizam u post-covid svijetu

Pandemijska i post-pandemijska zbivanja na planu turizma, dakako, otvaraju i mogućnosti za IT i tech. Glavni leitmotiv ovogodišnjeg izdanja konferencije 3T je klima – održivost – tehnologija, a pitanje koje nas sve muči – kako preživjeti nakon pandemije?

Imamo dva odlična keynotera s vrlo aktualnim temama. Kao jedan od keynotera nastupit će Zoran Pejović, svjetski ekspert kad je u pitanju hospitality industrija. Zoran će održati će keynote pod nazivom Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svijetu?.

Drugi keynote predavač, Robert Sedlar, ekspert za turizam, analizirat će efekte pandemije na turistički sektor i ponuditi savjete za budućnost.

Panel diskusijom Kako preživjeti nakon pandemije? moderirat će Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T. Panelisti su: Ivan Gabrić, Glavni direktor za poslovne korisnike, A1 Hrvatska; Gea Kariž, Xborder Marketeer At Mastercard; Zoran Pejović, Hotel Development Specialist; Andrea Andrijanić, Aviation Industry Expert; prof. dr. sc. Domagoj Bebić, Izvanredni profesor na Fakultetu političkih znanosti.

Uz spomenuta, planirano je još niz predavanja, prezentacija i diskusija. Najavljen je nastup Ilije Brajkovića, stručnjaka za digitalni marketing i najbolje ocjenjenog predavača na prethodnim 3T konferencijama, s temom Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama? Nastupit će i vodeći hrvatski chef Mate Janković, Mirela Holy, Marko Mišulić, Ekspert za tehnologiju u turizmu, Robert Ilijaš s prezentacijom o Check-inu putem smartphonea i identifikaciji gosta prije nego napusti svoj dom. 

Četvrti 3T održat će se 23. ožujka 2021. Više informacija i kotizacije dostupne su na 3t.bug.hr.

Izvještaj s prethodne 3T konferencije potražite ovdje.

Podijeli:

 

 

Vezane objave