Serija pisača imagePress C10010VP temelji se na tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti. Serija je rješenje za okruženja u kojima se puno tiska.

Uz seriju imagePRESS C10010VP moguće je ispoštovati i najkraće rokove uz neprekidan, brz i kvalitetan tisak cijelog dana, svaki dan te postići maksimalnu produkciju

Dva modela dmagePress C10010VP nude brzine tiska do 90 str./min (imagePress C9010VP) i 100 str./min (imagePress C10010VP).

Njihovo digitalno rješenje visokih performansi za tisak na pojedinačne listove nudi novu razinu automatiziranog tiska na zahtjev, a rezultat je puno manje ručnih intervencija i puno veća učinkovitost u proizvodnji. Napredne značajke obuhvaćaju ultrazvučno prepoznavanje umetanja više listova, aktivna registracija od naprijed prema straga i redni spektrometrijski senzor (Inline Spectrometric Sensor, ILS) za jednostavnu prethodnu prilagodbu boja na svakoj stranici.

Canonova jedinica za dvostruko fiksiranje osigurava održavanje produktivnosti čak i kad se za isti posao koriste različiti mediji različitih masa i tekstura. A dodatni korak dalje predstavlja opcionalni slagač velikog kapaciteta koji se može montirati i demontirati tijekom tiska 24/7.

Uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge listove papira sada je moguće upogoniti automatski dvostrani tisak na medije dužine do 762 mm uz umetanje 1.000 listova pomoću ladice Canon POD Deck XL. Ulagač BDT VX 370 umeće do 5.000 listova medija veličine bannera zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji ulaganja.

Serija ImagePress C10010VP ima mogućnost tiska i na listove dužine do 1.300 mm za širu ponudu marketinških materijala te medije različite mase, između 60 i 400 gsm, kao i podrška za reljefni papir.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji R-VCSEL, prilagodbi boja Multi-D.A.T. i svestranim uzorcima na zaslonu radi kvalitete slike, tiskare mogu isporučiti otiske visoke kvalitete za različite primjene, od jelovnika do newslettera i od knjiga do dugačkih bannera.

Podijeli:

 

Vezane objave