Megatrend poslovna rješenja održala su u petak 24. ožujka u hotelu Dubrovnik u Zagrebu tradicionalno BI događanje pod nazivom ”Buđenje poslovnog proljeća” na kojem su predstavljeni novi alati i funkcionalnosti za buđenje poslovne analitike. Oko 70 sudionika nazočilo je predavanjima i tematskim stolovima.

Ivor Mirošević, Voditelj odjela za poslovno izvještavanje iz tvrtke APIS IT, održao je predavanje Osvrt na procese i funkcionalnosti poslovnog izvještavanja za potrebe javne uprave. U sklopu predavanja prenio je svoja iskustva s nekih od najvažnijih projekata koje je tvrtka APIS IT provela za potrebe javne uprave.

Máté Kiss, Regional FOPM Technical Specialist iz IBM-a, predstavio je u sklopu predavanja Financial planning and analysis from IBM brzo, cjelovito i fleksibilno analitičko rješenje za svakodnevno donošenje odluka.

Predrag Stojić, konzultant za poslovna rješenja iz tvrtke Megatrend poslovna rješenja, u sklopu predavanja Lokacijska inteligencija govorio je o integraciji  poslovne inteligencije i geospacijalne analize kao izvoru novih kompetitivnih prednosti. Objasnio je brojne primjene lokacijske inteligencije, koje se mogu naći u području marketinga, upravljanja imovinom, osiguranju i državnoj upravi, koja je i jedan od najvećih korisnika lokacijske inteligencije.

Podijeli:

Vezane objave