Predblagdansko doba tradicionalno obilježava i povećana potrošnja građana, koja će ove godine u prosincu, prema nekim procjenama, premašiti 9 milijardi kuna kroz fiskalne račune. Trgovci, posebno oni manji, nestrpljivo čekaju navalu kupaca no tako velika potražnja podrazumijeva i kvalitetnu pripremu poslovnog sustava kako bi mogao bez zastoja podnijeti povećan promet.

U prvom redu tu je sustav za izdavanje fiskalnih računa, o čijem nesmetanom radu ovisi ne samo promet svakog trgovca nego i zadovoljstvo njegovih kupaca.

Fiskalne blagajne Hrvatskog Telekoma pouzdane su i pod najvećim opterećenjem, objavili su iz tog telekoma navodeći da su za obrtnike i male poduzetnike i ove sezone pripremili posebnu ponudu Mini i Maxi fiskalnih blagajni.

Mini fiskalne blagajne pokazale su se pouzdanim rješenjem za sve koji račune izdaju u pokretu jer u jednom uređaju objedinjuju blagajnu, pisač, internetsku vezu, blagajničku aplikaciju te omogućuju plaćanje kreditnim karticama.

S Mini i Maxi fiskalnim blagajnama moguće je odmah započeti s radom jer su isporučene s već unesenim cjenikom i FINA certifikatom.

Podijeli: