Epson je predstavio dva prijenosna poslovna skenera za koje tvrdi da imaju najveće brzine skeniranja na tržištu (do 25 stranica u minuti). Modeli WorkForce DS-310 i DS-360W omogućavaju jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima izvan ureda. Kućište je među najmanjima i najlakšima u ovoj klasi uređaja te je idealno za prenošenje u torbi ili držanje u ladici. Digitalizacija dokumenata je brza i jednostavna kako u uredu tako i izvan njega. Dodatna baterija i bežična povezivost čine model DS-360W zanimljivim rješenjem za skeniranje bez korištenja žica. Opremljeni su USB 3.0 konektorom i uvlakačem dokumenata kapaciteta 20 stranica.

Oba modela mogu skenirati širok izbor medija, uključujući koverte, posjetnice i listove težine od 52 grama do 230 grama po četvornom metru.

 

Uz besplatno dostupan Epsonov softver Document Capture Pro rad na ovom skeneru uklapa se u poslovne procese svih najpopularnijih sustava za upravljanje dokumentima (Document Management). Model DS-360W nudi mnogo opcija „scan-to“ (skeniraj u), uključujući scan-to-cloud, scan-to-email i scan-to-SharePoint. Uz to, ima podršku za prepoznavanje bar kodova te zonski OCR-A / B (prepoznavanje teksta u označenim dijelovima dokumenta).

 

Modeli WorkForce DS-360W i DS-310 biti će dostupni od siječnja 2017., po preporučenim maloprodajnim cijenama od 3.090 kn te 2.340 kn.

Podijeli:

 

Vezane objave