Integrator za implementaciju poslovnih softverskih rješenja BE-terna predstavio je Business Central Flying Start, ERP rješenje u cloudu za upravljanje svim segmentima rada malih i srednje velikih poduzeća. Business Central Flying Start je cloud rješenje utemeljeno na Microsoftovom rješenju Dynamics 365 Business Central, nadopunjeno funkcionalnostima za lokalna tržišta. Rješenje objedinjuje sve poslovne procese tvrtke u jednom sustavu, a na tržište dolazi u 3 različita paketa funkcionalnosti – Finance, Trade i Manufacturing.

Antonija Šoštarić, sales manager u BE-terni

Business Central Flying Start je namijenjen malim i srednje velikim tvrtkama u svim industrijama s do 100 zaposlenih i do 15 korisnika rješenja, koje žele modernizirati svoje poslovanje bez brige o infrastrukturi te vode jednostavne poslovne procese koje podržavaju standardne out-of-the-box funkcionalnosti.

Business Central Flying Start isporučuje se kao SaaS rješenje, što znači da korisnik plaća mjesečni najam licence uz instalaciju rješenja u okruženju Microsoft Azure Public Cloud. Proces prilagodbe i podrška za rad organizirani su kroz bazu znanja unutar samog rješenja, na Microsoftovim stranicama za korisnike te – najvažnije – putem BE-terna Learning portala za korisnike.

„Benefite korištenja rješenja Business Central Flying Start imaju svi – od djelatnika u operativi tvrtke, kojima omogućuje povećanje produktivnosti i jednostavnost, članova uprava, koji dobivaju ažuran uvid u sve poslovne podatke, bolje rezultate i optimizaciju, IT odjela, u kojem su uklonjene opasnosti zastarjele infrastrukture, starih i neodržavanih verzija softvera i razni sigurnosni rizici, do vlasnika, kojima donosi bolji pregled rada tvrtke u smislu optimizacije poslovanja, smanjenja poslovnih rizika, ažurnih izvještaja i analiza koje omogućuju donošenje pravih odluka u pravo vrijeme,“ kaže sales manager u BE-terni Antonija Šoštarić.

Podijeli:

 

Vezane objave