Veritas Technologies, vodeća tvrtka na tržištu rješenja za zaštitu podataka u poslovnim okruženjima i softverskih rješenja za pohranu podataka, objavljuje kako su njezini proizvodi, Veritas NetBackup i Veritas NetBackup Exec, stekli status Amazon Web Services (AWS) Storage Competency. Taj status potvrđuje Veritas kao člana AWS partnerske mreže s naprednim tehnološkim rješenjima koji nudi rješenja s potvrđenim AWS kompetencijama za pohranu podataka.

Veritas NetBackup i Backup Exec sada podržavaju višestruke AWS klase za pohranu, uključujući Amazonov Simple Storage Service (S3), Amazonov S3 Standard-Infrequent Access (Amazon S3 Standard-IA) i Amazonov Glacier.

Za organizacije doslovno svih veličina koje koriste cloud ili razmišljaju o selidbi u cloud, ta Veritasova vodeća rješenja za sigurnosnu pohranu podataka čine upravljanje podacima koji se spremaju u AWS ili povlače s njega, odnosno premještaju unutar AWS-a, mnogo jednostavnijim. Taj korak također potvrđuje Veritasov fokus na ubrzavanje prihvaćanja rješenja temeljenih na cloudu u organizacijama širom svijeta.

Veritas je svoj status APN naprednog tehnološkog partnera (APN Advanced Technology Partner) ostvario 2017. s ciljem razvoja rješenja koja će podržati korisnike u njihovim projektima selidbe u cloud te općenito upravljanja podacima. Od tada, organizacije mogu koristiti Veritasova rješenja na AWS-ovoj infrastrukturi s ciljem ubrzanja migracije u cloud, dok istovremeno poboljšavaju način upravljanja aplikacijama i podacima koji se nalaze u hibridnom okruženju.

Sada, uz integraciju rješenja Veritas NetBackup i Backup Exec, korisnici mogu zaštititi podatke od gubitka zbog fizičkih ili logičkih pogrešaka, kao što su kvarovi sustava, pogreške aplikacije ili slučajno brisanje pri izradi sigurnosnih kopija, i to prilikom pohrane podataka na AWS ili povrata podataka iz njega.

Modernizacija dugotrajnog čuvanja podataka uz Veritasovo integrirano rješenje

Dodatno unaprjeđujući Veritasovu predanost cloudu, tvrtka je razvila integrirana rješenja za dugoročno zadržavanje podataka (long-term retention LTR) koja su dostupna u AWS Solution Spaceu. Ta rješenja organizacijama omogućuju modernizaciju dugoročnih strategija čuvanja podataka, zaštitu podataka u poslovnim aplikacijama i osiguravanje neprekidnog poslovanja. Neke od funkcionalnosti su:

  • Moderna sigurnosna kopija podatkovnih centara s Veritasom i AWS-om. Rješenja Veritas NetBackup i Cloud Catalyst rješenja osmišljena su da pomognu organizacijama da lakše pohrane kopije svojih sigurnosnih kopija u AWS, a istovremeno održavaju optimizaciju podataka. To pomaže organizacijama da bolje nadziru troškove povezane s pohranjivanjem velikih količina podataka u spremište u oblaku i mogu pomoći povećati učinkovitost prijenosa podataka u oblak i iz njega.
  • AWS za LTR – Softverska rješenja i uređaji iz obitelji Veritas NetBackup koriste AWS kako bi ga učinili odličnim izborom za pohranu sigurnosnih kopija podataka u oblak, posebno za dugotrajno zadržavanje podataka (LTR).

Podijeli:

 

Vezane objave