Trinaesto izdanje konferencije Advanced Technology Days 5. i 6. prosinca u zagrebačkom Plaza Event Centru, posvećena prvenstveno Microsoft tehnologijama i novim trendovima iz open source svijeta, donijeti će dvodnevni program koji uključuje 70 predavanja podijeljenih po smjerovima (IT Pro, Data, Development, Process and project management).

U programu konferencije su predavanja domaćih, ali i stranih stručnjacka. Zoltán Lehóczky i Benedek Farkas (Lombiq Technologies) održat će predavanje Turning software into computer chips – Hastlayer. Developeri će na predavanju moći saznati što je Hastlayer, zašto je koristan i kako iz sofvera mogu stvoriti hardver.

Ana Roje Ivančić i Ognjen Bajić (ALM MVP) primarno se bave implementacijom razvojnih okruženja za klijente i nositelji su Microsoftove titule MVP za Visual Studio and Development Technologies, predstavit će DevOps svjetske trendove te DevOps transformacije u Microsoftu.

Bruno Kovačić osnivač je Axilisa, tvrtke koja uspješno posluje u Hrvatskoj i SAD-u, a razvija web i mobilne aplikacije će objasniti kako napraviti svoj blockchain na Azureu.

Igor Pavleković (Microsoft) predstavit će što sve donosi primjena odredbe GDPR od 25. svibnja 2018. na predavanju Privatnost osobnih podataka na maksimumu – be very afraid, a o jednoj od najaktualnijih IT tema razgovarati će se i tijekom panela.

Znatan broj predavanja bit će posvećen i sigurnosti koja je konačno došla u fokus svih tvrtki i organizacija bez obzira na njihovu veličinu. Na konferenciji će o toj temi govoriti renomirani stručnjaci kao što su Alen Delić (Diverto), Saša Kranjac i Gorana Konevska Jankoska.

Podijeli: