Ovogodišnja Aruba Atmosphere konferencija održat će se virtualnim putem, od 13. do 14. travnja 2021. godine. Konferencija je namijenjena vizionarima, ljubiteljima tehnologije i tehničkim stručnjacima koji žele saznati novosti u području mrežnih tehnologija te kako danas dizajnirati kompletnu edge-to-cloud mrežnu arhitekturu budućnosti.

Radi se o najvećoj godišnjoj konferenciji tvrtke Aruba Networks, kompanije u vlasništvu Hewlett Packard Enterprise-a. Aruba Networks je vodeći pružatelj usluga u području mrežnih rješenja nove generacije za poduzeća svih veličina širom svijeta. Aruba osigurava IT rješenja koja poduzećima omogućuju da pružaju usluge nove generacije koje se oslanjaju na aplikacije u “oblaku” u svim aspektima poslovnog i osobnog života.

Aruba Atmosphere konferenciju svake godine posjećuju na tisuće sudionika iz cijelog svijeta, a od prošle godine se održava virtualnim putem. Tijekom događaja imat ćete mogućnost sudjelovanja u brojnim radionicama te poslušati desetke predavanja o najnovijim IT trendovima u ugostiteljstvu, zdravstvu, edukaciji, javnom sektoru i brojnim drugim gospodarskim granama. Dodatno, u “Zoni inovacija” ćete moći poslušati i sudjelovati u brojnim demo prezentacijama uživo.

Predavači – predstavnici kompanija Aruba Networks i Silver Peak

Među predavačima ćete moći poslušati Keerti Melkotea, osnivača i predsjednika kompanije Aruba Networks. Keerti vodi Arubin strateški i operativni odjel, radeći na definiranju nove ere digitalnog radnog mjesta i IoT-a, a služi i kao savjetnik i ulagač za transformativne startup-ove Silicijske doline na različitim tržištima i djelatnostima, kao što su bežični internet, sigurnost, podatkovni centri, društvene mreže, zdravstvo, sport i građevinarstvo.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Uz Keertija, moći ćete poslušati i predavanje Davida Hughesa, osnivača kompanije Silver Peak, koja se od prošle godine nalazi u sastavu Aruba Networks-a. Silver Peak je vodeći pružatelj SD-WAN rješenja, prema Gartnerovom “magičnom kvadrantu” te tako idealno upotpunjuje vodstvo Arube u žičanim i bežičnim mrežnim rješenjima (wired and wireless networking) i ispunjava kompletne korisničke potrebe za kritičnom povezanošću, sigurnošću te pouzdanim i sigurnim pristupom aplikacijama „u oblaku“.

Podijeli:

 

 

Vezane objave