Tvrtka Veracomp će kroz ovaj ugovor u cijeloj Adriatic regiji ponuditi rješenja tvrtke Arbor Networks, namijenjena zaštiti od DDoS napada i naprednih prijetnji.

Proizvodi tvrtke Arbor Networks štite najveće i najosjetljivije sustave diljem svijeta od tzv. distributed denial of service (DDoS) napada kao i modernih naprednih prijetnji. Arbor osigurava svojim korisnicima neprekidnu dostupnost infrastrukture i servisa, vidljivost uz razumijevanje mrežnog prometa na mikro razini te uvid u zbivanja na globalnoj razini (Internet), uz postizanje zakonske sukladnosti. 90% Tier 1 Internet ponuđača usluge (ISP-a) koristi proizvode tvrtke Arbor Networks, kao i 8 od 10 najvećih cloud providera.

Arbor Networks ponuda dijeli se na četiri segmenta: zaštitu od DDoS napada, zaštitu od naprednih prijetnji, vidljivost mrežnog prometa i globalnu analizu prijetnji. Svaka od komponenti može djelovati samostalno ili kao cjelina za širi učinak, namijenjena srednjim i velikim tvrtkama te telekomima.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

“Zašto baš Arbor Networks? Kroz proteklih 12 mjeseci uočili smo trend porasta DDoS napada u regiji, usmjerenih primarno ka financijskom sektoru ali i telekomima. Analizom dostupnih statistika lako je uočiti globani porast broja napada, intenzitet kao i nikad nižu cijenu takve usluge koju možete kupiti online. U tom kontektstu, naša uloga distributera s dodanom vrijednošću znači da želimo osigurati tržištu rješenja sigurnosnih problema kroz opremu vodećih proizvođača u koje spada tvrtka Arbor Networks”, rekao je Aleksandar Stančin, član uprave tvrtke Veracomp.

Statistike dostupne kroz izvještaje tvrtke Arbor Networks za prosinac 2017:

Veracomp je osnovan 1991. u Poljskoj i jedan je od najvećih Value Added Distributera u CEE regiji. Rješenja tvrtke Arbor Networks će krajnjim korisnicima u Adriatic regiji biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera tvrtke Veracomp d.o.o.

U ponudi Veracompa Adriatics nalaze se rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar. Kao distributer s dodanom vrijednošću (tzv. VAD) nudi pretprodajnu i tehničku podršku, edukaciju i savjetovanje za partnere uključujući usluge logistike, poslovnu i marketinšku podršku.

Za više informacija kontaktirajte tvrtku Veracomp.

Podijeli:

 

 

Vezane objave