Ding.jobs je startup koji na jednom mjestu prikazuje aktualne ponude studentskih i entry-level poslova. Klasične životopise zamijenio je moderan profil, motivacijska pisma pretvorila su se u chat, a aplikacija studentima jamči da će na svoju prijavu dobiti odgovor.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Na web aplikaciju Ding.jpbs se u manje od dva mjeseca prijavilo preko 1.500 studenata, a sada je dostupna i mobilna verzija koja se može preuzeti na Google Play i Apple Storeu.

Razvoj DING-a se temelji na naprednoj tehnologiji koja nudi potpuno drugačiji pristup traženju posla. Većina postojećih rješenja za zapošljavanje se temelji na pretpostavci da korisnik zna što ga zanima, pa u skladu s time pretražuje bazu poslova. Iako je to možda normalno u većini slučajeva, kod studenata se ipak javlja značajan problem, a to je da oni često ne znaju što ih točno zanima.

Dingovi algoritmi uče o studentovim interesima i nude im personaliziranu listu poslova. Daljnji put Dinga biti će usmjeren na unapređenje umjetne inteligencije i bolje povezivanje poslodavaca s kandidatima”, objašnjava suosnivač i glavni direktor Dinga David Rey Hudeček.

Izgradnju aplikacije sufinancirala je Europska Unija, sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj”, navodi suosnivač i direktor razvoja Dinga Tomislav Krišto.

Na aplikaciju se besplatno mogu registrirati i studenti i poslovni korisnici. Moguće ju je koristiti preko web sučelja na adresi www.ding.jobs, a za studente je dostupna i mobilna aplikacija na Google play i Apple trgovinama. Registracija za poslodavce: www.ding.jobs

Registracija za studente: web: www.ding.jobs; iOS: https://apps.apple.com/hr/app/ding-poslovi/id1528928531 I Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ding.jobs.

Podijeli:

 

 

Vezane objave