Aplikacija za organizaciju i praćenje edukacije (Education Management Application EDA) 17. siječnja 2018. godine puštena je u produkciju.

Aplikacija je izrađena je u okviru pilot projekta e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola. Prvenstveno je zamišljena kao centralno mjesto za prijavu svih korisnika projekta na edukacije organizirane u okviru projekta.

No, putem te aplikacije mogućnost prijave na edukacije za stručna usavršavanja organizirane od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje (AZOO), Agencije za odgoj i obrazovanje odraslih (ASOO), AMPEU-a, NCVVO-a te CARNET-a, imat će i svi korisnici iz osnovnoškolskog i srednjoškolskog sustava pomoću korisničkih podataka iz AAI@Edu.Hr sustava. Ukoliko potencijalni korisnici iz obrazovnog sustava ne posjeduju korisničku oznaku iz AAI@Edu.Hr sustava, moći će se prijaviti na željenu edukaciju pomoću podataka za prijavu dobivenim prilikom registracije u ovom sustavu.

Aplikacija EMA korisnicima će omogućiti prijavu i odjavu na sadržaje, pregled evidencije edukacija, stečenih potvrda i znački te primanje obavijesti i podsjetnika o prijavljenim edukacijama.

Aplikacija je dostupna na poveznici https://ema.e-skole.hr/.

Podijeli:

Vezane objave