Interxion: A Digital Realty Company vlasnički je preuzeo vodeći podatkovni centar u Hrvatskoj Altus IT. Time se Altus IT pridružuje vodećoj zajednici podatkovnih centara u EMEA regiji.

Interxion: A Digital Realty Company vodeći je europski nezavisni pružatelj usluga podatkovnih centara te cloud i kolokacijskih rješenja.

Prema rezultatima Cludscene istraživanja za prvu polovicu 2020. godine (2020 Data Center Ecosystem Leaderboard), vodeći je pružatelj usluga povezivanja u EMEA regiji. Istraživanje rangira operatore podatkovnih centara diljem svijeta na temelju broja lokacija i davatelja usluga te prema mrežnoj infrastrukturi i broju javnih cloud pristupnih točaka.

Značajna prekretnica za Altus IT korisnicima u Hrvatskoj donosi dodatno povećanje njihove globalne prisutnosti, otvarajući pristup prema PlatformDIGITAL, globalnoj platformi koja pomaže korisnicima da povežu svoj cjelokupni digitalni ekosustav putem jednog pružatelja usluga podatkovnog centra.

Altus IT nastavlja s radom kao neovisna pravna osoba u Hrvatskoj, a njezin direktor Goran Đoreski preuzet će poziciju direktora poslovanja Interxiona u Hrvatskoj.

Interxion: A Digital Realty Company vodeći je nezavisni pružatelj usluga podatkovnih centara u EMEA regiji. S više od 700 davatelja usluga povezivanja u preko 100 podatkovnih centara u 11 europskih zemalja, Interxion osigurava mjesta povezivanja, cloud usluga i razmjene sadržaja. Kao dio tvrtke Digital Realty, njegovi korisnici imaju pristup prema 47 metro lokacija na šest kontinenata. Digital Realty podržava strategije kupaca širom Amerike, EMEA-e i APAC-a na područjima kolokacije i povezivanja, osiguravajući cloud, ICT I financijske usluge, kao proizvode iz domene energetike, zdravstva i široke potrošnje.

Podijeli:

 

Vezane objave