Algebra poziva sve zainteresirane pojedince koji razmišljaju o daljnjim koracima u svojoj karijeri da se prijave na ovogodišnji stipendijski natječaj vrijedan više od pola milijuna kuna. Stipendija pokriva školarinu ili dio školarine za dvogodišnji Algebrin MBA e-Leadership program, a u sklopu ovogodišnjeg natječaja dodijelit će se jedna puna stipendija, jedna stipendija u iznosu pola školarine te tri djelomične stipendije. Iako su prijave na stipendijski natječaj pojedinačne, na samom stipendijskom danu formiraju se natjecateljski timovi pa će, osim individualnih, i članovi tri najbolje plasirana tima također osvojiti djelomične stipendije za MBA studij.

Stipendijski natječaj Algebrinog MBA programa tradicionalno je prilika za upoznavanje i poslovni networking jer tijekom jednog dana, koliko traje finalno natjecanje na kojem se rješava neki konkretan poslovni izazov, privlači ljude na sličnim karijernim pozicijama u nekim od najboljih hrvatskih i međunarodnih tvrtki. Kako Algebrin MBA program e-Leadershipa kombinira znanja i vještine s područja poslovnog upravljanja, menadžerskih vještina i poznavanja digitalnih tehnologija te provođenja digitalne transformacije, njegovi su polaznici i polaznice najčešće oni kojima su neka od tih vještina – i njihov sinergijski učinak – nužno potrebni za daljnje napredovanje i nove, vodeće pozicije u njihovim tvrtkama.

Rok za prijavu na stipendijsko natjecanje za ovu godinu je 14. svibnja 2021., a više informacija o uvjetima prijave na natječaj, uvjetima samog studija, kao i prijavnica, nalaze se na: https://www.algebra.hr/mba/about/mbascholarship/.

Finalno natjecanje prijavljenih kandidata održat će se 29. svibnja 2021. u Zagrebu, u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama. Partner finalnog dana natjecanja bit će jedna od marketinški najinovativnijih globalnih kompanija, Red Bull, čiji stručnjaci će pripremiti izazovni business case koji će rješavati ovogodišnji finalisti.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Algebrin MBA program e-Leadershipa u aktualnoj je akademskoj godini upisao najveću generaciju polaznika dosad, a i u okviru samog programa studija implementirane su brojne promjene koje ga čine jedinim studijem ove vrste kod kojeg je digitalna transformacija, kao tema, integralni čimbenik svakog modula i cijelog programa. Program punog MBA studija nadograđen je modulom vezanim uz soft vještine i vještine rukovođenja – poslovna komunikacija i pregovaranje – a u aktualnoj akademskoj godini pokrenut je i Mini MBA Digital program, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Podijeli:

 

 

Vezane objave