Visoko učilište Algebra ulaskom u novu akademsku godinu ostvaruje i dva značajna akademska partnerstva sa značajnim tvrtkama iz IT industrije – VMwareom, vodećom tvrtkom na području virtualizacijskih rješenja, te Red Hatom, vodećom tvrtkom u području razvoja i primjene rješenja temeljenih na otvorenom kodu (open source).

Akademska partnerstva donose brojne konkretne prednosti studentima primijenjenog računarstva te su osmišljena kako bi im već tijekom studija omogućila pristup aktualnim i tehnologijama koje su tek u razvoju, softveru, razvojnim alatima, ali i povoljniji pristup certifikacijskim ispitima te besplatan pristup materijalima za učenje koji će im uvelike pomoći pri pripremi ispita iz pojedinih kolegija.

Ulaskom u akademsku inicijativu tvrtke Red Hat (Red Hat Academy), studenti Visokog učilišta Algebra dobit će pristup svim elektroničkim materijalima za učenje, jednostavniji pristup ispitima, kao i potpuni pristup tehnologijama koje razvija ova tvrtke. Moći će pristupiti i određenim edukacijskim seminarima (uključujući i komercijalno raspoložive videomaterijale) koji će im pomoći u polaganju pojedinih kolegija tijekom samog studija primijenjenog računarstva, jer su uz njih tematski usko vezani, kako na preddiplomskom, tako i na diplomskom studiju.

Pristupanjem Visokog učilišta Algebra ovom akademskom programu studentima se također otvaraju vrata prema Red Hat University programu u sklopu kojeg postoje mogućnosti suradnje u području istraživanja, kao i suradnje sa stručnjacima iz Red Hata na izradi završnih i diplomskih radova, ali i mogućnost zapošljavanja u svojstvu pripravnika.

Akademska inicijativa tvrtke VMware studentima Visokog učilišta Algebra omogućit će, pak, pristup svim aplikacijama i rješenjima s područja virtualizacije, koja su im potrebna tijekom studija, uključujući i VMware Workstation, ESXi i Fusion.

Podijeli:

Vezane objave