U okviru sporazuma kojim Algebra postaje Oracle Approved Education Center (OAEC), po rangu u obrazovnom području najviši takav centar na nacionalnoj razini i jedini takav u Hrvatskoj, Algebra će preuzeti odgovornost za provedbu sve službene Oracle edukacije u zemlji. Oracleovi korisnici tako mogu biti sigurni da iza provedbe svih budućih službenih edukacijskih programa Oraclea u Hrvatskoj stoji Algebra kao pouzdan i fleksibilan partner, što uključuje i niz autoriziranih predavača koji će seminare i radionice provoditi.

Kao Oracleov odobreni edukacijski centar (OAEC) u Hrvatskoj, Algebra će sada ponuditi inovativne treninge, seminare i radionice koje će održavati niz autoriziranih instruktora, a koji će pomoći u razvoju i izgradnji novih IT stručnjaka u Oracle zajednici u Hrvatskoj. Korisnici Oraclea stoga sada mogu biti sigurni da će se Algebra, kao pouzdan i fleksibilan partner, nalaziti iza svih budućih Oracleovih programa u Hrvatskoj. Ovaj dogovor prirodan je razvoj postojeće uspješne suradnje između Oraclea i Algebre.

Usto što ovim dogovorom postaje službeni Oracle Approved Education Centar, Otvoreno učilište Algebra dobiva i direktan pristup novom digitalnom kurikulumu koji je orijentiran ka lakšem pronalaženju posla za IT stručnjake. Otvoreno učilište Algebra pružit će nastavu po najvišim standardima, omogućavajući polaznicima da steknu svu potrebnu pripremu koja im je potrebna prije polaganja Oracle certifikata.

Kako bi osigurao da svi polaznici dobiju najbolje moguće obrazovno iskustvo, Oracle University pobrinut će se da i Oracleovi i Algebrini predavači prolaze kroz redovne provjere svojeg znanja i ekspertize. Oracleovi najpopularniji edukacijski programi, poput uvoda u SQL i naprednog SQL-a, administracije baza podataka, kurikuluma za razvojne inženjere, Javu, Oracleove aplikacije kao i sve druge programe koji pokrivaju edukaciju za široku paletu Oracleovih proizvoda, bit će odsad dostupni u Algebri.

“Stjecanje OAEC statusa u obrazovnom sustavu Oraclea i samog Oracle University veliko je priznanje za Algebru, kao i potvrda kvalitete našeg dosadašnjeg rada u provedbi edukacije na službenim Oracle programima. Ostvarenje ovog ugovora predstavlja značajan sljedeći korak u našoj suradnji s Oracleom. Vjerujem da je ovo izuzetno dobra vijest i za razgranatu Oracle zajednicu u Hrvatskoj, s kojom smo i dosad već uspješno surađivali na nizu projekata”, rekao je Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre, prilikom potpisivanja novog sporazuma o suradnji između Oraclea i Algebre.

Uz podršku od strane Oracle Universityja, polaznici Otvorenog učilišta Algebra dobit će najvišu razinu treninga u Oracleovim tehnologijama te će stoga imati i znanja koja su posve relevantna na današnjem tržištu rada. Budući da je korištenje digitalnih materijala i digitalnih metoda učenja danas prevladavajući trend, Algebra također može svojim polaznicima prodavati i omogućavati pristup i prodavati Oracleove digitalne materijale za učenje (Oracle eKits). Nakon što prođu kroz originalne tečajeve koji se nalaze u ponudi Algebre, polaznici su na pravom putu da steknu Oracle certifikate. Današnji svijet tehnologije razvija se uz nove paradigme kao što su oblak, big data te Internet stvari (Internet of things, IoT), te s njima moramo ići ukorak i u obrazovnom pogledu ukoliko ove trendove želimo razumjeti i primijeniti u poslovanju.

“Postizanje statusa Oracle Approved Education Centera daje Algebri pristup širokoj bazi službenih edukacijskih materijala koje je razvio Oracle University, čime se Oracleove usluge u području obrazovanja sada šire na znatno veću zajednicu u Hrvatskoj. Algebra je uspješno evoluirala tijekom suradnje s Oracleom od reselling partnera do današnjeg statusa pa je ova odluka o novom rangu akreditiranog obrazovnog centra za nas došla posve prirodno. Ona će ujedno omogućiti Algebri da na najbolji mogući način upotrijebi svoju postojeću infrastrukturu u području obrazovanja, svoje poznavanje tržišta i reputaciju, kao i geografsku pokrivenost kroz brojne lokacije te, naravno, svoje visokoobrazovane i sposobne instruktore, a od svega će najviše profitirati tehnički korisnici”, naglasio je Dan Garlasu, direktor prodaje za Oracle University u regiji jugoistočne Europe (SEE).

Podijeli:

 

Vezane objave