Algebra je postala službeni AWS (Amazon Web Services) trening partner te sada hrvatskim IT stručnjacima može ponuditi cjelokupni katalog s više od 500 edukacijskih programa za AWS.

Algebra je postala dio partnerskog programa za edukaciju (Training Partner Program) Amazon Web Servicesa (AWS) što omogućava autoriziranim instruktorima da održavaju edukacijske seminare koje je razvio AWS. Partnerski program za obrazovne institucije namijenjen je organizacijama poput Algebre koje imaju dokazanu povijest uspjeha u provođenju tehničkih edukacija, a kako bi mogle provoditi AWS treninge za IT profesionalce i tvrtke koje žele proširiti svoja znanja vezana uz AWS te potom postići odgovarajuću razinu certifikata.

AWS treninge koje nudi Algebra provodit će autorizirani instruktori za AWS, a sam sadržaj stvorili su, te ga i održavaju, stručnjaci za AWS, pa polaznici mogu biti sigurni da sadržaj odražava aktualnu praksu u sektoru. Edukacijski seminari iz portfelja AWS-a dostupni su u tri razine vezane uz razinu stručnosti (foundational, associate i professional) te postoje i za nekoliko različitih specijalizacija kao što su, primjerice, analitika podataka (data analytics), strojno učenje (machine learning), sigurnost i slične teme.

U Algebri se mogu pohađati edukacijski seminari, te položiti certifikacijski ispiti, iz 11 različitih područja vezanih uz AWS. (foto: Dragutin Živković, rukovoditelj za IT specijalističke seminare u Algebri)

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave