Advanced Technology Days 13 konferencija će 5. i 6. prosinca donijeti više od 60 predavanja. Specifična po „čistom“ tehnološkom sadržaju i naglasku na naprednim temama te novim tehnologijama i proizvodima, očekuje se da će konferencija u zagrebačkom Plaza Event Centru (ex. Hypo) okupiti više od 500 IT stručnjaka.

Advanced Technology Days primarno se bave Microsoftovim tehnologijama, no s godinama se spektar tema proširio pa će u fokusu uz cloud biti i novosti iz open source svijeta.

Sudionici će tijekom konferencije moći birati između predavanja podijeljenih u smjerove, među kojima su IT Pro, Development, Data i Process and project management. Najveći broj predavanja nominiran je za Development.

Uz renomirane predavače koji iza sebe imaju izlaganja na brojnim tehnološkim konferencijama, predavanja je prijavilo i niz novih stručnjaka koja se tek trebaju afirmirati, a neka kvalitetom konkuriraju da content team razmotri njihova predavanja i uvrsti ih u program konferencije.

Dio konferencijskih predavanja bit će posvećen i jednoj od najaktualnijih IT tema – GDPR-u (General Data Protection RegulationUredba o zaštiti osobnih podataka).

Uredba u Hrvatskoj i u cijeloj Europskoj Uniji stupa na snagu 25. svibnja 2018. i značajno mijenja pravila koja definiraju osobne podatke te način njihovog korištenja. Zato predstavlja izazov svim tvrtkama jer od njih zahtijeva usklađivanje poslovanja, regulative i servisa,  a posebno opterećenje bit će na informatičarima od kojih će se zahtijevati da provedu implementaciju.

Podijeli:

Vezane objave