Addiko banka je u zagrebačkom Avenue Mallu predstavila Addiko Express, jedinstvenu digitalnu poslovnicu, prvu visokodigitaliziranu modernu poslovnicu takve vrste u Hrvatskoj.

Prostor Express poslovnice je tematski prema sferama interesa podijeljen na samouslužnu zonu za klijente, digitalni kutak, interaktivnu zonu i prostor s osobnim bankarima.

U zoni za klijente oni, koristeći se računalima s touchscreen zaslonima, mogu samostalno i samo uz osobnu iskaznicu podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom. U slučaju zadovoljavanja osnovnih uvjeta proces odobravanja kredita traje svega nekoliko minuta.

U digitalnom kutku zainteresirani mogu bez obveze isprobavati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva, a u interaktivnoj zoni na posebno dizajniranom velikom touchscreen stolu mogu se informirati o najnovijim ponudama, te služeći se kreditnim kalkulatorom razmotriti iznose i ročnosti ovisno o osobnim preferencijama. Za sve druge bezgotovinske transakcije i dodatne informacije klijentima su na raspolaganju osobni bankari.

„Zahvaljujući sofisticiranoj modernoj tehnologiji Express poslovnica pruža klijentima drugačije iskustvo i mogućnost da samostalno odrade većinu posla, pri čemu će im naši zaposlenici biti pri ruci ako im zatreba dodatna informacija ili pomoć“, rekla je na otvaranju poslovnice izvršna direktorica Upravljanja prodajom i distribucijskim kanalima Addiko banke Višnja Božinović.

Ideju i tehničku izvedbu izvele su tvrtke MMC i BonsAI, članice Span grupe.

Podijeli: