Proizvođač visokoperformansnih DRAM modula, NAND flash proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje Adata Technology predstavio je flash pogon i-Memory AI720. AI720 certificiran je prema Appleovu MFi programu, debjina mu je 7,5 mm i dolazi s priključcima Lightning i USB 3.1. Zahvaljujući funkciji istovremenog spremanja i snimanja 4K videozapisa, videosnimke visoke razlučivosti više ne moraju zauzimati puno mjesta na mobitelu. AI720 podržava jaku enkripciju i konstruiran je tako da zahvaljujući tehnologiji nanopremaza odolijeva vlazi i prašini te se bezbrižno koristi u pokretu. Dostupan u kapacitetima od 32 GB, 64 GB i 128 GB.

S USB3.1 priključkom AI720 nudi performanse čitanja do 90 MB/s, dok uz priključak Lightning nudi brzine do 20 MB/s u kompaktnim dimenzijama, trenutačno prebacujući podatke s jednog uređaja na drugi. Videozapisi u razlučivosti 4K mogu se snimati izravno na AI720. Korisnici mogu preko aplikacije tvrtke Adata i-Memory s mogućnostima upravljanja datotekama uživati u videozapisima s izvornim titlovima tijekom putovanja na posao i s posla.

AI720 odlikuje najnovija tehnologija nanopremaza s ugrađenim značajkama usporedivim s certifikatom IP54 protiv prašine, vode i korozije, pa će podaci biti sigurni i ako se nenamjerno po njemu prospe neko piće. AI720 podržava enkripciju datoteka i tako omogućuje korisnicima postavljanje lozinke za svaku pojedinu povjerljivu datoteku – stoga nema zabrinutosti zbog curenja podataka ako se zgubi AI720. U suradnji s Adatinom aplikacijom i-Memory AI720 omogućuje sigurnosno kopiranje sadržaja s uređaja, i to jednim dodirom: jednostavno se označi i klikne, a aplikacija učini ostalo.

Podijeli: