Financial Week je projekt koji kroz predavanja i radionice stručnjaka studentima prikazuje drugu stranu financija. Ove godine održat će se od 7. do 11. svibnja.

U ponedjeljak, 7. svibnja u 14 sati Gorjana Banjanin i Danijel Peršić iz ZABA-e otvorit će tjedan posvećen financijama predavanjem “Studentski krediti – da ili ne?” teme su kako plaćati školarinu ili financirati troškove života tijekom studiranja? pod kojim uvjetima studenti mogu dobiti kredite i koje su prednosti i nedostaci studentskih kredita?

8. svibnja u 14 sati Josip Kokanović (analitičar) i Saša Ivanović (direktor podružnice, Admiral Markets) održati će predavanje “Sprema li se nova financijska kriza?”. Uz financijsku krizu osvrnut će se na kriptovalute i njihova sadašnja i moguća kretanja uslijed promjena na financijskom tržištu.

U srijedu u 14 sati direktor tvrtke Mazars Cinotti Kristijan Cinotti održat će predavanje “Kreativno računovodstvo”.

U četvrtak, 10. svibnja u 14 sati partner iz Crowe Horwatha Krešimir Lipovšćak održati će predavanje “Vode li vas porezne oaze u raj ili zatvor?”

U 16,30 sati održati će se radionica kako upravljati novcem, radionicu će održati  Ana Vrbošić i Danijela Princi Grgat iz Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju. Na radionici će studenti u grupama raspoređivati budžet, od kupnje namirnica do kupnje stana.

U petak, 11. svibnja zaposlenici Zagrebačke burze će ispričati kako izgleda njihov radni dan.

Podijeli:

Vezane objave