Na dan održavanja naše konferencije 3T – Tourism, Travel & Tech, dakle 31.3. u HUB385 u Zagrebu, u neposrednoj blizini, u Domu Sportova održava se koncert svjetske YouTube senzacije – orkestra Postmodern Jukebox (PMJ)

Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv, koji trenutno ima preko 70 izvođača, u proteklih nekoliko godina skupio je preko 500 milijuna pregleda na YouTubeu. Scott Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu medijsku silu. Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a većina je snimljena u okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

Ako ste gledali Postmodern Jukebox na YouTubeu jamačno ste o njihovim visoko stiliziranim nastupima stekli jak stav – ili spadate u milijune kojima se jako sviđaju ili u nepoznat broj onih kojima se ne sviđaju.

Koncert se održava u blizini konferencije 3T – Tourism, Travel & Tech, i s njom se odlično nadopunjuje – kad naša konferencija završi, imate kratko vrijeme za oporavak i osvježenje, recimo uz pivu u nekoj od trešnjevačkih pivnica ili lokala, i zatim na PMJ u Dom Sportova.

Odlučili smo 10 posjetitelja konferencije s plaćenim kotizacijama nagraditi kartama za nastup Postmodern Jukeboxa u Domu Sportova!

Prijavite se za konferenciju koristeći ovaj link i po prijavi nam pošaljite mail na info@3t.bug.hr s molbom za ulaznicu.

Molimo vas da tražite karte samo ako vas PMJ zaista zanima. Provjerit ćemo vas. Ako uz plaćenu kotizaciju za 3T dobijete nagradne karte za Postmodern Jukebox, očekujemo potvrdu odlaska i uživanja u koncertu u vidu selfija i postova na društvenim mrežama.

I požurite, jer deset karata za PMJ, uz sniženu early bird kotizaciju za 3T bi moglo brzo nestati.

Prijave za 3T konferenciju su ovdje.

Naravno, i ako ne budete u 10 prvih koji dobiju nagradnu ulaznicu – na PMJ možete otići i u vlastitom aranžmanu nakon konferencije.

Podijeli:

Vezane objave