Ovogodišnji Advanced Technology Daysi održat će se u zagrebačkom Plaza Event Centru 4. i 5. prosinca 2019. Petnaesto izdanje konferencije donijet će više od 60 predavanja koja će se fokusirati na svjetske IT trendove, ali i na lokalne teme.

Dva dana konferencije donijet će predavanja u pet dvorana Centra. Organizator planira sadržaj s puno ekskluziva, nekoliko zvijezda predavača te puno rasprava da bi razbistrili najaktualnije izazove s kojima se nosi hrvatska IT zajednica.

Na konferenciji će se govoriti o razvoju mobilnih i web rješenja, kontejnerima i DevOpsima, modernim podatkovnim tehnologijama, umjetnoj inteligenciji, hibridnom cloudu, Serverlessu i poslovnim IT rješenjima.

Konferencija tradicionalno donosi i niz zanimljivih caseova koji će dati uvid u praktične procese korištenja ili implementacije različitih tehnologija, razvoja usluge, softvera i rješenja.

Advanced Technology Dayse organizira hrvatska IT zajednica uz operativnu pomoć agencije MPG. Za sadržaj je zadužen programski odbor u kojem sudjeluju članovi domaće IT zajednice s bogatim međunarodnim iskustvom u svojim područjima.

Većina konferencijskog sadržaja dolazi kroz proces nominacija. Poziv za nominacije otvoren je za sve, bilo da je riječ o iskusnim predavačima ili onima koji su ove godine prvi puta spremni stati pred zahtjevnu IT publiku. Nominacijski proces traje do 30. rujna, a potencijalno predavanje se može nominirati putem linka. Nakon zatvaranja procesa, nominirana predavanja će evaluirati programski odbor koji će odabrati ona koja ulaze u program konferencije.

Podijeli:

 

Vezane objave