Novo izdanje DevArena konferencije ostaje vjerno kvalitetnim developerskim temama te donosi puno novosti za posjetitelje. Ovogodišnja lokacija konferencije je Kaptol Boutique Cinema, koja će se pobrinuti za vrhunski doživljaj i uživanje u predavanjima u kinu u centru Zagreba.

Konferencija se održava 24. listopada u organizaciji Ekobita, jednog od vodećih hrvatskih poduzeća za razvoj softvera za poslovne korisnike. Više od 200 posjetitelja sudjelovat će na predavanjima koja vode Ekobitovi i ostali etablirani domaći stručnjaci. Vrhunski opremljene dvorane osigurat će prezentacije u kino stilu, lakše uključivanje publike u rasprave te zabavu i networking u prostorima za druženje.

DevArena već godinama privlači publiku tehničkim predavanjima koja se fokusiraju na stvarna iskustva, najbolje prakse, novosti sa svjetskih konferencija te na povezivanje s domaćim IT stručnjacima. Ukupno 29 predavanja koja su podijeljena u 4 tracka nude svakom posjetitelju priliku izabrati područje od interesa. Uvodno keynote predavanje redovito vode osobe koje obilježavaju poslovnu i društvenu scenu. Ove godine će to biti predavanje Korada Korlevića, našeg poznatog astronoma i znanstvenika koji je jedan od najbolje ocijenjenih predavača na konferencijama širom Hrvatske.

Neki od predavača koje vrijedi izdvojiti uključuju Ivana Karduma (Ekobit), Miroslava Vavru (Infobip), Damira Ilića-Šikelja (Microblink) te poznata imena hrvatske developerske scene poput Domagoja Pavlešića, Dobriše Adamca i Saše Jurića. Raspon tema obuhvaća .NET novosti, Cloud, machine learning te čak 3 okrugla stola koja vode stručni moderatori.

Konferencija će se zatvoriti premijernim prikazivanjem kratkog dokumentarnog filma, “PROGRAM TVOG KOMPJUTERA“, koji je nastao u produkciji tvrtke Infinum. Film prati studente zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva i širu programersku zajednicu. Posjetitelji će moći pogledati arhivske materijale koji bude nostalgiju, intervjue s glazbenim stručnjacima i članovima grupe Denis & Denis te saznati zašto je njihov hit zaslužio status neslužbene himne FER-a i računaraca.

Odlična lokacija, zanimljive IT teme, iskusni predavači, pregršt zabave i opuštena atmosfera samo su neki od razloga zašto se vrijedi prijaviti za DevArenu. Cijena kotizacije iznosi 899 kn + PDV i uključuje sve što trebate za edukativan i ugodan dan izvan ureda. Prijaviti se možete na stranici konferencije – https://www.devarena.hr/

Podijeli:

 

Vezane objave