Advanced Technology Days u svom 13. izdanju okupit će više od 500 IT stručnjaka u Plaza Event Centru u utorak i srijedu, 5. i 6. prosinca 2017.

Tijekom dva dana sudionici će imati prilike čuti predavanja brojnih domaćih i stranih stručnjaka te se postavljanjem pitanja uključiti u rasprave o najaktualnijim tehnološkim temama kojima će se baviti okrugli stolovi.

Sukladno tradiciji, trinaesti po redu Advanced Technology Daysi bave se i dalje primarno Microsoftovim tehnologijama, no u skladu s modernim trendovima i otvorenošću zadnjih godina širi se i spektar tema.

Kao što i sam naziv konferencije sugerira, naglasak je na tehnološki naprednim temama, bez marketinga i prodaje, s naglaskom na nove trendove i tek objavljene tehnologije i proizvode. Centralno mjesto zasluženo zauzima cloud u svim svojim pojavnim oblicima, ali neće biti zanemarene niti aktualnosti iz open source svijeta. Jedna od atraktivnijih tema bit će i GDPR (General Data Protection Regulation – Uredba o zaštiti osobnih podataka) –  moći će se saznati kako uskladiti poslovanje, regulativu i servise te koje praktične posljedice i prilike Uredba donosi informatičarima u rovovima.

Konferencija će sadržavati niz tehnoloških predavanja i okruglih stolova koji će se tijekom dva dana odvijati kroz paralelne smjerove u pet dvorana.

Već tradicionalno dobar dio sadržaja konferencije dobit će se putem nominacija predavanja. U proces nominacija koji je u tijeku i traje do 2. listopada, mogu se uključiti svi zainteresirani i ovdje prijaviti svoje predavanje. O prihvaćenim predavanjima odlučuje konferencijski content tim, a konkretan popis predavanja i predavača može se očekivati kroz nekoliko tjedana.

Podijeli:

Vezane objave