Konferencija open space formata Cition ponovno u Zagrebu

Iskusite diskurs o razvoju softvera u potpuno novom svjetlu jer Continuous Integration and Testing Conference (CITCON) stiže u Zagreb 24. i 25. svibnja 2024. godine

Mreža petak, 22. ožujka 2024. u 01:36

CITCON (Konferencija o kontinuiranoj integraciji i testiranju) je konferencija o kontinuiranoj isporuci koja datira prije termina Continous Delivery. CITCON okuplja ljude iz svih krajeva industrije razvoja softvera kako bi razgovarali o kontinuiranoj isporuci i praksama (npr. continuous integration i testiranje) koje idu uz to. U software development zajednici konferencija je poznata po inovaciji i jedinstvenoj suradnju. U formatu open space, konferencija ima participativno iskustvo, osnažujući sudionike da pokreću razgovor i istražuju pitanja koja su najrelevantnija za njihov posao i interese.
CITCON je započeo kada je jedan od osnivača konferencije Paul Julius prisustvovao nizu konferencija u open space formatu koje su organizirali Bruce Eckel i Martin Fowler. Uvidjevši da je taj format dobarnačin povezivanja ljudi u zajednici, zajedno s Jeffrey Fredrickom osniva Open Information Foundation te od 2006. godine organizira CITCON konferencije diljem svijeta.
Na CITCON-u 2024. godini sudionici mogu očekivati raznolik niz tema i rasprava, od kontinuirane integracije i praksi isporuke do strategija automatiziranog testiranja, DevOps kulture, soft vještina i novih tehnologija. Uz pomoć lokalnih i gostujućih stručnjaka koji će olakšati rasprave i dati smjernice, sudionici će imati pristup znanju i stručnosti.
Registracija je besplatna i bit će otvorena uskoro, pratite web stranicu citconf.com za novosti.